Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Κλιματική Αλλαγή και Περιβαλλοντικές Προκλήσεις - Εαρινή εκστρατεία από το eTwinning

Η Εαρινή Εκστρατεία 2020 εστιάζει στο ετήσιο θέμα της κλιματικής αλλαγής και των περιβαλλοντικών προκλήσεων. Οι eTwinners μπορούν να μάθουν περισσότερα σχετικά με το θέμα και να προσθέσουν σε έναν χάρτη τις δικές τους εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν σε φυσικό χώρο. 
Η εκστρατεία θα λάβει χώρα από τις 2 ως τις 31 Μαρτίου.




Καλώς ήρθατε στην Εαρινή Εκστρατεία 2020!
Στη διάρκεια της εκστρατείας, οι eTwinners ενθαρρύνονται να αντλήσουν έμπνευση από το θέμα του έτους και να δημιουργήσουν επιτόπιες εκδηλώσεις στα σχολεία και στις τάξεις τους!
Η Εαρινή Εκστρατεία 2020 τιμάει το eTwinning και τους eTwinners σε τοπικό επίπεδο, αφυπνίζοντας ταυτόχρονα σχετικά με το θέμα της κλιματικής αλλαγής και των περιβαλλοντικών προκλήσεων. Δεν υπάρχει λοιπόν καλύτερος τρόπος να γίνει αυτό από το να κοινοποιήσουμε τις εκδηλώσεις μας στους υπόλοιπους σημειώνοντάς τις σε έναν χάρτη! Μπορείτε να τoν βρείτε από την καρτέλα Χάρτης.
Σε αυτόν τον χάρτη, μπορείτε να δείτε όλες τις επιτόπιες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στη διάρκεια της εκστρατείας σε όλες τις χώρες όπου εκπονείται το eTwinning.
Θέλετε να υποβάλετε την εκδήλωση σας στον χάρτη; Υποβάλετέ την εδώ!
Για να αντλήσετε έμπνευση ώστε να διοργανώσετε τη δική σας εκδήλωση στο σχολείο ή στην τάξη σας, οι Πρεσβευτές του eTwinning έχουν δημιουργήσει ενδεικτικές εκδηλώσεις ως καθοδήγηση για τις δραστηριότητες. Υπάρχουν τέσσερα διαφορετικά θέματα, τόσο για τάξεις δημοτικού όσο και για τάξεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Επίσης, υπάρχει ένας ειδικός οδηγός για καθηγητές Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης. Μπορείτε να βρείτε όλα τα παραδείγματα στην καρτέλα Πρακτικοί οδηγοί. Και μην ξεχάσετε να υποβάλετε την εκδήλωσή σας στον χάρτη!
Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το θέμα, μπορείτε να βρείτε άρθρα και πακέτα έργων από την καρτέλα Παιδαγωγικά Υλικά.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, μπορείτε ακόμα να πάρετε μέρος σε διαδικτυακά σεμινάρια στο eTwinning Live. Πάρτε μέρος στα διαδικτυακά σεμινάρια:
  • 5 Μαρτίου, 17:00h CET: eTwinning Featured Group SENSE
  • 12 Μαρτίου, 17:00h CET: Eco-Schools


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου