Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019

Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη - «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!»


Η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη για δεύτερη χρονιά συντονίζει τη μεγαλύτερη εκστρατεία στην Ελλάδα για τους Παγκόσμιους Στόχους, τις “17 Μέρες 17 Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης” (#17days17goalsgr)!


Το 2018 περισσότεροι από 360 χιλιάδες πολίτες ενημερώθηκαν για τους Παγκόσμιους Στόχους μέσω της εκστρατείας #17days17goalsgr, στην οποία συμμετείχαν σαράντα μία (41) οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών, φορείς και σχολεία, που εμπνεύστηκαν και υλοποίησαν τριάντα τέσσερις (34) δράσεις, μεταξύ άλλων: παιδικά εργαστήρια, θεατρικά δρώμενα, δημόσιες δράσεις, κινηματογραφικές βραδιές, ενημερωτικές ημερίδες, συζητήσεις και εκθέσεις, προωθώντας ιδέες για να εντάξουμε τους Στόχους στην καθημερινότητάς μας αλλά και τοπικές αλλαγές σε εννέα (9) πόλεις της Ελλάδας: Αθήνα, Βέροια, Θεσσαλονίκη, Καλαμάτα, Κατερίνη, Λάρισα, Ρόδο και Χαλκιδική.

ΦΕΤΟΣ ΑΣ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!

Από τις 14 έως τις 30 Σεπτεμβρίου η Ελληνική Πλατφόρμα για την Ανάπτυξη αναλαμβάνει να προωθήσει τις δράσεις σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στον τύπο, στο ραδιόφωνο, σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και στην παγκόσμια εκστρατεία #ACT4SDGs. Οι δράσεις θα αφορούν τους Παγκόσμιους Στόχους και θα συνδέουν το έργο σας με την επίτευξη της Ατζέντας 2030.
Στόχος της εκστρατείας είναι η ευαισθητοποίηση σχετικά με τους Παγκόσμιους Στόχους και η συμμετοχή του τοπικού πληθυσμού στην κινητοποίηση φορέων και αρχών στη δημιουργία καλών πρακτικών για την εφαρμογή τους. Σκοπός είναι η ενημέρωση και εμπλοκή τον πολιτών για να επιτευχθεί ένα βιώσιμο, χωρίς αποκλεισμούς, δίκαιο και πράσινο μέλλον για όλους. 

ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!

Η εκστρατεία πραγματοποιείται με αφορμή τον εορτασμό των τεσσάρων χρόνων από την υιοθέτηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του ΟΗΕ και στο πλαίσιο του προγράμματος “Βιώσιμη Ευρώπη για Όλους” και αποτελεί μέρος της παγκόσμιας κινητοποίησης “Global Week to #ACT4SDGs”.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βανέσσα Αγάπιε (Project Manager) στο: va@hellenicplatform.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου